top of page

Heising av glass på Gardermoen

Vi er stolte av å ha vært en del av byggingen av den nye taxfree’en på Oslo Lufthavn Gardermoen, et prosjekt ledet av totalentreprenøren ØM Fjeld. Som spesialister innen løfting og industrimontasje, ble vi invitert til å delta i prosjektet fra begynnelsen.

Siste jobben vi gjorde på prosjektet var å løfte glass med vår Hoeflon C6, men vår involvering har vært betydelig mer omfattende enn bare det. Fra å bistå med planlegging og koordinering av de ulike løfteoperasjonene, til å sørge for at alle løfteoperasjonene ble utført på en sikker og effektiv måte.

Vi måtte bruke vår Hoeflon C6 for å løfte glasset til det ønskede nivået. Hoeflon C6 er en kran med høy løftekapasitet og god fleksibilitet, noe som gjorde den til et ideelt valg for denne jobben.

Selv om bildene vi deler her kun viser det siste løftet vi gjorde med vår Hoeflon C6, vil vi understreke at vi har vært med på prosjektet siden starten.

Vi er stolte av å ha vært en del av dette prosjektet, og vi takker ØM Fjeld og alle involverte for tilliten de viste oss. Vi ser frem til å fortsette å være en ledende aktør innen løfting og industrimontasje på store prosjekter i fremtiden.

bottom of page