top of page

Heising for Mr. Iceman

Vi i U-Rent er stolte over å ha vært en del av det spennende prosjektet med Mr Icemann. Med våre kran- og løftetjenester, var vi den perfekte partneren for å hjelpe dem med å løfte tunge gjenstander på deres arbeidsplass. I denne bloggposten vil vi dele mer informasjon om vårt samarbeid med Mr Icemann.

Mr Icemann hadde behov for hjelp med tunge løft som ikke kunne håndteres manuelt. Dette inkluderte maskiner og annet utstyr som var nødvendig for å fullføre monteringen de jobbet med. Løftene måtte utføres på en trygg og effektiv måte, og det var en utfordring å finne riktig utstyr for jobben.

Vi i U-Rent bidro til prosjektet med vår Maeda 174 og Hoeflon C1, våre to minste kraner og Hoeflon C6, vår mest allsidige minikran. Med disse kranene var vi i stand til å løfte alle gjenstandene Mr Icemann hadde behov for. I tillegg hadde vi to dyktige kranførere som jobbet sammen med montører fra Mr Icemann for å sørge for at alt ble gjort på en sikker og effektiv måte.

Hele prosjektet ble en stor suksess, og montørene var svært fornøyd med arbeidet som ble utført. Med vår hjelp klarte de å fullføre byggeprosjektet uten noen problemer eller forsinkelser, og alt ble gjort på en trygg og effektiv måte. Vårt samarbeid med Mr Icemann var en stor suksess, og vi er stolte av å ha vært en del av dette prosjektet.

Vi i U-Rent er glade for å kunne bidra til prosjekter som dette og vi er sikre på at våre kran- og løftetjenester vil være til stor hjelp også i industrien. Hvis du trenger hjelp med heising eller løfting, ta kontakt med oss. Vi er klare til å hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

bottom of page