top of page

Montering på Bergene Holm

I U-Rent har vi nylig hatt gleden av å jobbe sammen med Bergene Holm avd. Brandval for å hjelpe dem med ombyggingen av saglinjen. I denne artikkelen vil vi dele mer om hvordan vi brukte vår Jekko SPX650 for å gjøre denne jobben enkel og effektiv.

I prosjektet med Bergene Holm avd. Brandval, var vi ansvarlige for å hjelpe med heising og montering av tungt utstyr på saglinjen. For å utføre denne jobben, brukte vi vår Jekko SPX650, som er kjent for sin fleksibilitet og løftekapasitet. Med vår erfarne kranfører, samt hjelp fra montører fra USNR og mekanikere fra teknisk avdeling, var vi i stand til å løfte og montere utstyret på plass.

Ved hjelp av vår Jekko spx650, var vi i stand til å løfte og plassere tunge deler av utstyret på saglinjen på en sikker og effektiv måte. Med denne kranen kunne vi også jobbe i trange og vanskelige områder.

Selv om denne jobben var krevende, var vi i stand til å gjøre det enkelt med vår Jekko spx650 og vårt erfarne team. Vi er stolte av å ha bidratt til dette prosjektet og av å ha levert og effektive løftetjenester til våre kunder.

I U-Rent er vi opptatt av å levere gode løsninger for våre kunder innen bygg- og anleggsbransjen. Ved å bruke vårt erfarne team og vårt toppmoderne utstyr som Jekko spx650, kan vi løse selv de mest krevende oppgavene på en sikker og effektiv måte. Vi ser frem til å fortsette å jobbe med Bergene Holm avd. Brandval og andre kunder i fremtiden for å gi dem det beste innen kran- og løftetjenester.

bottom of page