Hoeflon C1e - 550kg Minikran

Hoeflon C1 er den minste krana vi har. Dens størrelse og mangel på støtteben, gir den en enorm fleksibilitet som egner seg svært godt for trange og vanskelige løft. Krana er heleelektrisk og kan kjøres av personell uten kran sertifikat. ​ Krana kan hentes hos oss eller så vi kan levere den ut til deg. Ønsker du å leie med en kranfører er det bare å gi beskjed.

Hoeflon C1e er ikke bare en annen kran på markedet; den er en revolusjonerende innovasjon innen løfteutstyr. Selv om den kan skryte av tittelen som den minste krana i vår samling, betyr ikke det at den mangler på kraft eller funksjonalitet. Tvert imot er den designet med presisjon, nøyaktighet og tilpasningsevne i tankene.

Kompakt, men Kraftfull: Til tross for dens beskjedne størrelse, er Hoeflon C1e kraftig og effektiv. Den er laget for å imøtekomme behovene i krevende miljøer hvor plass er en luksus, og hvor større kraner rett og slett ikke kan trå til. Med denne krana kan du oppnå vanskelige løft med letthet.

Unik Fleksibilitet: Hva som virkelig gjør denne krana spesiell, er dens unike evne til å fungere uten støtteben. Dette gir den en bemerkelsesverdig fleksibilitet og manøvreringsevne, spesielt i trange rom eller i miljøer med begrenset plass.

Helelektrisk Drift: Hoeflon C1e er 100% elektrisk, noe som ikke bare er miljøvennlig, men også effektivt og stille. Dens helelektriske drift sørger for jevn og pålitelig ytelse, samtidig som den reduserer karbonavtrykket.

Ingen spesialsertifisering nødvendig: En annen viktig fordel med Hoeflon C1e er at den kan betjenes av personell uten et kran sertifikat. Dette reduserer behovet for spesialopplæring, og gjør det raskere og enklere å sette i drift.

Ideell for bymiljøer: Med urbanisering og byutvikling blir plassen stadig mer begrenset. Hoeflon C1e er ideell for slike urbane omgivelser. Enten det er en smal bakgate, en tett byggeplass eller et renoveringsprosjekt inne i en bygning, er denne krana designet for å navigere og levere med presisjon.

Sammenfattende representerer Hoeflon C1e en milepæl innen løfteutstyrsteknologi. Den kombinerer kraft, effektivitet og fleksibilitet i en kompakt form, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy for mange prosjekter og arbeidsområder. Uansett om du håndterer et komplekst byggeprosjekt eller bare trenger en pålitelig løsning for trange plasser, er Hoeflon C1e det opplagte valget.

Krankapasitet - 550kg x 1m

Arbeidsradius - 80kg x 4,6m

Løftehøyde - 230kg x 5,7m

Lengde - 1703mm

Bredde - 700mm

Høyde - 1356mm

Vekt - 960kg

Sertifikat - Ikke pålagt