Om oss

Vårt selskap har over
30 år med erfaring.

Våre minikraner og kranbiler er designet for å takle oppgaver der typiske kraner ikke kommer til, og gir oss fleksibilitet til å tilby skreddersydde løsninger for enhver utfordring. Vi har også et bredt utvalg av kranførere som har ekspertisen og kompetansen som trengs for å utføre ethvert oppdrag med høy presisjon og kvalitet.

Motiverte

Alle oss i U-Rent Kranutleie ønsker å utføre best mulig arbeid for våre kunder

Building icons
Kvalifiserte

Alle som jobber hos oss har tilstrekkelig med sertfikat. Både når det gjelde sikkerhet og utstyr

U-Rent Kranutleie Maskinpark
Våre tjenester

Vi hjelper til med store og små løft, velg den tjenesten som passer deg best.

Minikraner

Vi har et bredt utvalg av minikraner til leie, som kan benyttes til både små og store løftejobber, enten du foretrekker å ha med sjåfør eller ikke. Våre minikraner er spesielt egnet for trange områder og innendørs bruk. Med fokus på presisjon og tilgjengelighet, kan våre minikraner sikre en trygg og kostnadseffektiv løsning for løfting av objekter.

Kranbiler

Vi tilbyr kranbiler for effektive løftejobber med en løftekapasitet på opptil 92TM. Våre erfarne kranførere kan bistå med alle typer løft, store eller små. Kranbilen gir deg en fleksibel og kostnadseffektiv løsning for å løfte og transportere store og tunge gjenstander på byggeplasser og industriområder.

Prosjekter

Vi hjelper kundene våre med ethvert løfteprosjekt fra start til slutt. Vi tilbyr gratis befaring og vurderer hvilken type kran som passer best for jobben. Med over 30 års erfaring i kraning og avanserte løft, har vi ekspertisen og ressursene som trengs for å levere vellykkede løfteprosjekter.

Våre spesialkraner gir oss muligheten til å løse problemer på unike måter

Vi legger stor vekt på sikkert arbeid, god service og høy kvalitet, og tar stolthet i å gjøre hvert oppdrag på best og sikrest mulig måte for både oss og kundene våre. Vår ekspertise og erfaring gjør oss til en pålitelig partner for alle dine kranbehov.

Book En Grats Befaring I Dag
Les  FAQ

Vanlige spørsmål, som ofte dukker opp i vår bransje

Behøver man sertifikat for å kjøre minikran?
Er minikranene elektriske?
Hva er nyttelasten på kranbilen?
Ler dere med eller uten kranfører?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.