Hoeflon C6 - 3000kg Minikran

Hoelfon C6 er en praktisk og universal minikran som kan gjøre løft opp til 3 tonn, samtidig som den fortsatt kommer inn i små rom og åpninger på størrelsen med en vanlig dør. Kranarmen har en lengde på 13,7m, så den har en enorm arbeidskapasitet. Krana er helelektrisk og passer derfor perfekt til jobber på prosjekter med strenge miljøkrav. Den er dessuten perfekt til jobber innendørs, som for eksempel på fabrikker og byggprosjekter.

I verdenen av løfteutstyr står Hoeflon C6e ut som en mester i både styrke og allsidighet. Den er et levende bevis på at kraft ikke alltid må komme på bekostning av kompakthet.

Robust, men Kompakt: Med en imponerende løftekapasitet på opptil 3 tonn, kan Hoeflon C6e utføre de mest krevende løftene med letthet. Og til tross for denne utrolige styrken, er den designet på en slik måte at den smidig kan manøvreres gjennom små rom og åpninger, tilsvarende størrelsen på en vanlig dør.

Utvidet Kranarm: Kranarmens lengde på 13,7 meter understreker C6e's forbløffende arbeidskapasitet. Denne forlengede rekkevidden gjør det mulig å nå utilgjengelige områder, noe som er spesielt nyttig på komplekse byggeplasser.

Helelektrisk og Miljøvennlig: Akkurat som sin slektning, C1e, er Hoeflon C6e 100% elektrisk. Dette gjør den til en ideell kandidat for prosjekter med strenge miljøkrav, da den gir effektivitet uten skadelige utslipp. Den stillegående drift sikrer også minimal forstyrrelse, noe som er spesielt gunstig for innendørs jobber.

Allsidig i Bruk: Hoeflon C6e's design gjør den perfekt for en rekke oppgaver. Enten det er i en fabrikkinnstilling hvor presisjon og plassering er nøkkelen, eller på en byggeplass hvor både styrke og fleksibilitet er nødvendig, er C6e klar for oppgaven.

I konklusjon, er Hoeflon C6e ikke bare en "minikran". Den er et kraftsenter med en bemerkelsesverdig rekkevidde og allsidighet, klar til å ta utfordringene i moderne konstruksjon og produksjon. Uansett om du trenger å løfte tungt utstyr på en fabrikk, eller navigere gjennom trange byggeplasser, vil Hoeflon C6e vise seg å være et uvurderlig verktøy.

Krankapasitet - 3000kg x 1m

Arbeidsradius - 210kg x 13,7m

Løftehøyde - 600kg x 16m

Lengde - 2900mm

Bredde - 750mm

Høyde - 1820mm

Vekt - 2850kg

Sertifikat - G1/G8