Volvo FM 165tm - Kranbil m/vinsj og jibb

Denne Volvo FM 165tm representerer en ideell kombinasjon av styrke, kapasitet og pålitelighet. Dens Palfinger-kran gir overlegen løfteevne, ytterligere forbedret med tillegg av en jibb og en vinsj, noe som gir økt rekkevidde og allsidighet. Semitraileren er designet for å håndtere tunge laster, med en generøs nyttelast på 7000 kg, noe som gjør det mulig å transportere store mengder utstyr eller materialer med letthet. Kjøretøyet kombinerer Volvo's kjente pålitelighet med Palfingers løfteekspertise, noe som resulterer i et kjøretøy som er klar for de mest krevende logistikk- og løfteoppgavene.

Når det kommer til den ultimate kombinasjonen av pålitelighet, kraft, og allsidighet i transportsektoren, står vår Volvo FM med en 165 TM Palfinger kran i en klasse for seg. Denne maskinen er ikke bare en kranbil; det er en av de mest robuste og teknologisk avanserte kranbilene på markedet, optimalisert for de mest krevende oppgavene.

Med sin imponerende 165 TM Palfinger kran, er denne Volvo FM bygget for å takle de tyngste løftejobbene med letthet. Palfinger, som er kjent for sin overlegne teknologi og innovative design, garanterer at kranen leverer maksimal ytelse uten å gå på akkord med sikkerheten. Dette gjør den ideell for de som er ute etter en stor kranbil med enestående løftekapasitet.

Men det stopper ikke der. Denne Volvo FM er utstyrt med en svingskive og semi, noe som gir den ekstra fleksibilitet når det gjelder transportoppgaver. Uansett om du trenger å frakte tunge maskiner, materialer, eller andre store gjenstander, sikrer svingskiven og semi-tilkoplingen smidige, effektive, og sikre transporter.

En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene ved denne kranbilen er dens elektriske aggregat. I en tid hvor miljøvennlighet og bærekraft er i forgrunnen, setter denne Volvo FM en ny standard for bransjen. Med sitt el-aggregat er kranbilen i stand til å operere på byggeplasser med strenge miljøkrav, noe som betyr at du kan gjøre jobben din uten å kompromittere miljøstandarden. Dette er ikke bare en fordel for planeten, men også for entreprenører og bedrifter som ønsker å opprettholde et grønt fotavtrykk.

Så, om du er i markedet for en kranbil som kan håndtere de mest utfordrende oppgavene, ser flott ut og også tar hensyn til miljøet, er vår Volvo FM med 165 TM Palfinger kran et opplagt valg. Den er mer enn bare en kranbil; det er en manifestasjon av moderne teknologi, design og bærekraft, alt i én imponerende pakke.

Kommer snart