Heising på Gardermoen Lufthavn

I en verden i stadig forandring spiller bygg- og anleggsbransjen en viktig rolle i utviklingen av infrastruktur og tjenester. Vi er stolte av å ha bidratt til flere viktige prosjekter, inkludert en rekke oppdrag på Gardermoen Lufthavn

Kunde

Ø.M. Fjeld

Tjenester

Minikran

Del på

Våre prosjekter

Vi er stolte av vårt arbeid, og ønkser å dele våre prosjekter

Minikraner, din innendørs løftepartner

I en verden i stadig forandring spiller bygg- og anleggsbransjen en viktig rolle i utviklingen av infrastruktur og tjenester. Vi er stolte av å ha bidratt til flere viktige prosjekter, inkludert en rekke oppdrag på Gardermoen Lufthavn. Som underentreprenører for Ø.M. Fjeld har vi vært involvert i et bredt spekter av løfte- og transportoppgaver, fra forbedring og fornying av bagasjeanlegget til etableringen av den nye taxfree-sonen.

Minikraner

For å imøtekomme de spesifikke utfordringene i hvert enkelt prosjekt har vi benyttet oss av en rekke spesialiserte minikraner. Hoeflon C6 har blitt benyttet for å manøvrere i trange områder og heise tungt utstyr i begrensede rom. Dens helelektriske drift har vist seg å være uvurderlig i prosjekter med strenge miljøkrav.

Samtidig har Jekko SPX 650 og Maeda 285 CB-3 komplementert vårt arbeid på Gardermoen. Jekko SPX 650 har vist sin styrke og allsidighet i arbeidet med den nye terminalen, der den har håndtert tyngre løft og mer komplekse strukturer. Maeda 285 CB-3, med sin betydelige løftekapasitet, har vært avgjørende for montering på den nye taxfree'en.

Om Prosjektene

Det er denne helhetlige tilnærmingen som gjør oss i stand til å levere på en rekke forskjellige prosjekter. Vi trekker på over 30 års erfaring i bransjen og en variert flåte av spesialiserte kjøretøy og utstyr for å tilby skreddersydde løsninger for våre kunders behov. Vi har hjulpet med mange småløft på ulike prosjekter. Det er på utvidelsen av den nye terminalene og etableringen av den nye taxfree'en vi har gjort mest jobb.

Utvidelse av terminalen

På Gardermoen jobbes det med å fornye og utvide terminalen. Som en del av prosjektet så må også bagasjeanlegget under terminalen utvides, og det er her vi  har hjulpet til. Vi har heiset ned ulike maskiner ned til kjelleren der hvor bagasjeanlegget bygges. Sjakten ned til kjelleren er ca 20 m dyp, men med Hoeflon C6 så gikk jobben knirke fritt. Under kan du se bilder fra noen av løftene vi har gjort.

Ny taxfree

Vi er stolte av å ha vært en del av byggingen av den nye taxfree’en på Oslo Lufthavn Gardermoen. Som spesialister innen løfting og industrimontasje, ble vi invitert til å delta i prosjektet fra begynnelsen.

Siste jobben vi gjorde på prosjektet var å løfte glass med vår Hoeflon C6, men vår involvering har vært betydelig mer omfattende enn bare det. Fra å bistå med planlegging og koordinering av de ulike løfteoperasjonene, til å sørge for at alle løfteoperasjonene ble utført på en sikker og effektiv måte.

Vi måtte bruke vår Hoeflon C6 for å løfte glasset til det ønskede nivået. Hoeflon C6 er en kran med høy løftekapasitet og god fleksibilitet, noe som gjorde den til et ideelt valg for denne jobben.

Selv om bildene vi deler her kun viser det siste løftet vi gjorde med vår Hoeflon C6, vil vi understreke at vi har vært med på prosjektet siden starten.

Vi er stolte av å ha vært en del av dette prosjektet, og vi takker ØM Fjeld og alle involverte for tilliten de viste oss. Vi ser frem til å fortsette å være en ledende aktør innen løfting og industrimontasje på store prosjekter i fremtiden.

Resutalter og fordeler

Ved å benytte en flåte av spesialiserte minikraner som Hoeflon C6, Jekko SPX 650 og Maeda 285 CB-3, har vi kunnet tilby skreddersydde løsninger for hver unik utfordring, fra trange rom til strenge miljøkrav. Dette har resultert i økt effektivitet, bedre sikkerhet og høy presisjon i prosjektene vi har vært involvert i, fra fornyelsen av bagasjeanlegget til opprettelsen av den nye taxfree-sonen. Vår helhetlige tilnærming og langvarige industrielle erfaring sikrer at vi kontinuerlig leverer vellykkede løfte- og transporttjenester, både i pågående og fremtidige prosjekter.

Er du interessert i å lære mer om hvordan minikraner kan forbedre effektiviteten og sikkerheten i dine prosjekter? Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon! Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppnå dine prosjektmål.