Jekko SPX 650 - 5000kg Minikran

Jekko SPX 650 er en av de største minikranene du kan få før du trenger mobilkran sertifikat. Men selv om den er en av de største i klassen. Så er den fortsatt smidig nok til å komme inn en vanlig dør. Dens utrolige fleksibilitet og styrke gjør at den egner seg godt til tyngre jobber i industrien og på byggeplasser.

Innen kategorien av minikraner tar Jekko SPX 650 en ledende plass, og med god grunn. Den representerer den perfekte kombinasjonen av kraftig kapasitet og imponerende manøvrerbarhet, og gir dermed en unik nisje i markedet for løfteutstyr.

Maksimal Styrke, Uten Ekstra Sertifikasjon: Som en av de største minikranene før kravet om mobilkran sertifikat trer inn, gir Jekko SPX 650 operatører en unik mulighet til å utføre tungt løftearbeid uten ekstra byråkrati.

Kompakt og Tilgjengelig: Til tross for dens betydelige størrelse og styrke, overrasker Jekko SPX 650 mange ved å være smidig nok til å passere gjennom en vanlig dør. Dette understreker dens imponerende design som klarer å balansere styrke med smidighet.

Allsidig og Kraftig: Med dens utrolige fleksibilitet og bærekraft er Jekko SPX 650 en klar favoritt for tyngre industrielle jobber, så vel som på byggeplasser. Uansett hvor utfordrende oppgaven kan være, er denne kranen klar for å ta den imot og levere imponerende resultater.

En Løsning for Moderne Bygg- og Industriutfordringer: I en tid hvor plassen blir stadig mer begrenset og behovene øker, er Jekko SPX 650 en velkommen innovasjon. Den gir en løsning som ivaretar behovet for kraftige løft i trange rom, noe som tidligere kunne være en betydelig utfordring.

Sammenfattende representerer Jekko SPX 650 en banebrytende utvikling innen minikran-teknologi. Den har satt en ny standard for hva som er mulig i denne kategorien, og har blitt et uunnværlig verktøy for mange i bygg- og industribransjen. Uansett om du står overfor komplekse løfteoppgaver i trange rom, er Jekko SPX 650 klar for å imøtekomme dine behov.

Krankapasitet - 5000kg x 1m

Arbeidsradius - 150kg x 20m

Løftehøyde - 800kg x 23,5m

Lengde - 4460mm

Bredde - 980mm

Høyde - 2020mm

Vekt - 5700kg

Sertifikat - G1/G8