Maeda 285 CB-3 - 2820kg Minikran

Maeda 285 CB-3 er en helelektrisk minikran med løftekapasitet på 2,5 tonn. Den er derfor perfekt til større løfteoppdrag med strenge miljøkrav. Den egner seg også særlig godt til jobber inne på byggeplasser og i industrien. På grunn av at krana løfter over 2TM så må man ha relevant sertifikat for å leie den.

I det varierte landskapet av løfteutstyr tar Maeda 285 CB-3 en spesiell plass som kombinerer miljøvennlighet med rå kraft. Denne unike minikranen er skapt for de oppgavene som krever både styrke og miljøbevissthet.

Kraftig Løftekapasitet: Med en bemerkelsesverdig løftekapasitet på 2,5 tonn, er Maeda 285 CB-3 utformet for de mer krevende oppgavene, samtidig som den bevarer fordelen av kompakt størrelse.

Helelektrisk og Miljøbevisst: Som en helelektrisk kran, er Maeda 285 CB-3 perfekt for prosjekter med strenge miljøkrav. Uten utslipp og minimal støy, kan den operere i miljøer der andre kraner kanskje ikke kan.

Ideell for Byggeplasser og Industri: Maeda 285 CB-3s design og kapabiliteter gjør den spesielt gunstig for bruk innendørs og på byggeplasser, samt i industrielle settinger hvor plassen kan være begrenset, men behovet for løfting er stort.

Krav om Sertifikasjon: Det er viktig å merke seg at på grunn av krana's løftekapasitet over 2TM, er det nødvendig med et relevant sertifikat for å leie den. Dette sikrer at operatøren har den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å håndtere kranen på en sikker og effektiv måte.

Samlet sett representerer Maeda 285 CB-3 et balansert skritt fremover i verdenen av minikraner. Den kombinerer effektiviteten og bærekraften av elektrisk drift med den rå kraften som trengs for tunge løfteoppgaver, noe som gjør den til et ideelt valg for en rekke forskjellige oppgaver og miljøer.

Krankapasitet - 2820kg x 1,4m

Arbeidsradius - 150kg x 8,205m

Løftehøyde - 8,7m

Lengde - 2800mm

Bredde - 750mm

Høyde - 1470mm

Vekt - 1990kg

Sertifikat - G1/G8