Maeda MC174 - 1720kg Minikran

Maeda MC174 er en anvendelig minikran som kommer til nesten hvor som helst. Den gjør tunge løftejobber lette og trygge. Krana går primært på bensin, men har også en batteripakke slik at den kan gå inne uten støy eller CO2 utslipp. Løftekapasiteten til krana er under 2TM som betyr at du ikke trenger sertifikat for å leie den.

Maeda MC174 minikran er et symbol på styrke, fleksibilitet, og miljøansvar. For de som ønsker å forene kraft med tilgjengelighet, tilbyr denne kranen en unik kombinasjon av egenskaper som skiller den ut i kranverdenen.

Maeda MC174 er spesielt designet for å kunne nå steder hvor større kraner rett og slett ikke kan operere. Dens kompakte design gjør det mulig å navigere i trange passasjer, mellom bygninger, eller i områder med begrenset tilgang. Dette gjør den ideell for byggeplasser, lageranlegg, og andre arbeidsområder hvor plass er et problem.

Selv om den er liten i størrelse, kompromitterer den ikke på styrke. Denne minikranen er en mester i å gjøre tunge løftejobber lette og trygge. Maeda MC174 sikrer en jevn og stabil løfting, noe som reduserer risikoen for skade og gir brukeren full kontroll over operasjonen.

Et av de mest bemerkelsesverdige trekkene ved Maeda MC174 er dens doble drivsystem. Mens den primært går på bensin, kommer den også med en batteripakke. Dette gir den muligheten til å operere innendørs uten å produsere støy eller CO2-utslipp. Dette er spesielt nyttig i lukkede områder hvor luftkvalitet og støynivå er av primær bekymring, som for eksempel i kjøpesentre, verksteder, eller fabrikkanlegg.

Når det kommer til tilgjengelighet, har Maeda MC174 en annen stor fordel. Med en løftekapasitet på under 2TM, trenger du ikke et sertifikat for å leie den. Dette åpner dørene for et bredt spekter av brukere, fra småbedrifter til private aktører, som kan dra nytte av denne kraftpakken uten å måtte gjennomgå langvarige sertifiseringsprosesser.

Oppsummert er Maeda MC174 minikran et fremragende stykke ingeniørkunst som kombinerer kraft, tilgjengelighet, og miljøansvar. Uansett oppgave, enten det er et stort byggeprosjekt eller en mindre reparasjonsjobb, sikrer denne kranen at jobben blir gjort raskt, effektivt, og på en bærekraftig måte.

Krankapasitet - 1720kg x 1m

Arbeidsradius - 220kg x 5,17m

Løftehøyde - 770kg x 5,5m

Lengde - 2000mm

Bredde - 590mm

Høyde - 1300mm

Vekt - 1290kg

Sertifikat - Ikke pålagt