Rivning for Altiprosjekt Maskin

Altiprosjekt, en erfaren aktør innen rivningsbransjen, benyttet Jekko SPX 650 i et omfattende sykehusrehabiliteringsprosjekt i Oslo. Sykehuset, som er en større bygning med mange tunge strukturelle elementer, krevde en skånsom og kontrollert rivningsprosess.

Kunde

Altiprosjekt Maskin

Tjenester

Minikran

Del på

Våre prosjekter

Vi er stolte av vårt arbeid, og ønkser å dele våre prosjekter

Sikker og effektiv riving med minikran

Som et raskt utviklende felt står bygge- og rivningsindustrien ovenfor stadige utfordringer. Innovasjon og bruk av moderne teknologi er nøkkelen til å møte disse utfordringene. En slik teknologisk innovasjon er minikraner, mer spesifikt Jekko SPX 650, som har blitt et verktøy for å effektivisere og øke sikkerheten ved rivningsprosjekter. Denne artikkelen vil belyse hvordan Altiprosjekt implementerte Jekko SPX 650 i et sykehusrehabiliteringsprosjekt i Oslo, og hvordan dens funksjoner har bidratt til å forbedre prosjektets effektivitet og sikkerhet.


Jekko SPX 650?

Jekko SPX 650 er en kompakt, men robust 5-tonns minikran, utstyrt med noen av de mest innovative funksjonene utviklet av Jekko. Den har blant annet en radiostyrt fjernkontroll som gir operatøren fleksibilitet og bedre oversikt over arbeidsområdet. For å øke sikkerheten har Jekko SPX 650 en Last Moment Indicator (LMI) som forhindrer overbelastning og tipping av maskinen. I tillegg har den uttrekkbare spor som forbedrer stabiliteten og gir bedre bakkeklaring, noe som er viktig i ulendt terreng.

Om prosjektet

Altiprosjekt, en erfaren aktør innen rivningsbransjen, benyttet Jekko SPX 650 i et omfattende sykehusrehabiliteringsprosjekt i Oslo. Sykehuset, som er en større bygning med mange tunge strukturelle elementer, krevde en skånsom og kontrollert rivningsprosess. Altiprosjekt tok oppgaven på strak arm, med Jekko SPX 650 som sitt hovedverktøy for å løfte og flytte tunge elementdragere.

Bruken av Jekko SPX 650

I dette prosjektet viste Jekko SPX 650 seg å være et avgjørende verktøy for å håndtere tunge strukturelle elementer. Ved å bruke kranen til å spenne opp og støtte elementene før de ble sagd ned, kunne de fjernes på en kontrollert og sikker måte. Dette minimerte risikoen for utilsiktet bevegelse og skade på omkringliggende strukturer, noe som er en viktig del av ethvert rivningsprosjekt.

Resultater og fordeler

Implementeringen av Jekko SPX 650 har bidratt til å forbedre både effektiviteten og sikkerheten i prosjektet. Denne minikranen kunne håndtere de tunge belastningene med letthet og presisjon, og forbedret dermed arbeidsflyten betydelig. I tillegg reduserte bruken av LMI og uttrekkbare spor risikoen for overbelastning og tipping, noe som resulterte i en sikrere arbeidsplass.


Altiprosjekts suksess i sykehusrehabiliteringsprosjektet i Oslo ved bruk av Jekko SPX 650 understreker viktigheten av å omfavne ny teknologi i bygge- og rivningsbransjen. Med sitt omfattende utvalg av funksjoner og dens kapasitet til å håndtere krevende oppgaver, viser Jekko SPX 650 seg som et uvurderlig verktøy for effektive og sikre rivningsprosjekter.


Er du interessert i å lære mer om hvordan Jekko SPX 650 kan forbedre effektiviteten og sikkerheten i dine bygge- eller rivningsprosjekter? Ta kontakt med oss for en uforpliktende konsultasjon! Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppnå dine prosjektmål.