Lær mer om Hoeflon C6

10.06.2023

Hoeflon C6e - Minikran

C6e, den kompakte kranen er rett og slett en skikkelig allrounder – tøff, pålitelig og utrolig lett åbetjene. Den er den mest populære blant minikranene, og den imponerer med tanke på sin størrelse. Denne kranen er som skapt for å trygt plassere glassruter på millimeteren og få stålkonstruksjonene til å sitte nøyaktig der de skal.

 

Den holder på i hele åtte timer, med en "jobb-rate" på 60 %. Den lader seg opp igjen på bare fem timer. Du kan til og med lade den mens den jobber. Den elektriske utgaven gir deg full ytelse umiddelbart i forhold til diesel utgaven. Den føles til og med litt jevnere å bruke.

 

Når det kommer til batteriet, så bruker den LiFePO4. Det betyr at du slipper å bekymre deg for brann eller eksplosjoner under ladning eller bruk, og du kan lade uten at ytelsen blir mindre. Denne sammensetningen er skånsom mot miljøet og inneholder ikke de farlige tung metallene du ofte finner i maskinbatterier.

 

Når vi snakker tall og mål klarer denne kraftpakken å løfte hele 3000 kg. Med en rekkevidde på opptil 13,7 meter og en maks kapasitet på 210 kg, er den virkelig imponerende. Med ekstrautstyret kan den nå en høyde på hele 16 meter. Den er også ganske smidig, med en bredde på bare 77 cm og en høyde på 1,88 meter.

 

Vinsjen kan dra hele 3000 kg uten problem. Den kommer godt med i trange plasser hvor bommen ikke kommer til. Den kan bevege seg fra -5 til 83 grader og kan rotere hele 360 grader. Med en topphastighet på 2,2 km/t er den både rask og presis.

 

Når det kommer til kraftkilden, så er det et kraftig OX Power-batteri som holder maskineriet i gang. Den tåler skikkelig bratte hellinger, helt opp til 15 grader. Og når det gjelder bakketrykk, så legger den bare igjen 0,79 kg/cm² – det er virkelig minimalt.

 

Så der har du det, en liten sniktitt på C6e kranen som virkelig er utenom det vanlige. Den kombinerer kraft, presisjon og miljøvennlighet på en unik måte, og er klar for å ta på seg utfordringene du måtte ha.

 

Eksempler av bruk

Lagerbygg:

Jeg kan virkelig se C6e kranen som den ultimate hjelpen i et lagerbygg, der både plass og tak høyde kan være krevende, tar denne kraftpakken seg av de tunge løftene og sørger for at alt kommer på rett plass. Med gummibelter trenger du heller ikke å bekymre deg for skader på gulv eller andre overflater. En minikran gjør også at du kan løfte med mer sikkerhet enn med for eksempel en gaffeltruck.

Trange Bygårder:

I de smale gatene og bygårdene der plassen er knapp, er C6e minikranen et viktig verktøy. Den kan manøvreres med enestående presisjon og plassere materialer og komponenter akkurat der de skal være. Den gjør de utfordrende jobbene til en lek, uansett hvor trangt det kan være.

Inne på Fabrikker ol.:

På en travel fabrikk der produksjonen aldri tar pause, blir C6e kranen den pålitelige medarbeideren. Den tar seg av de tunge løftene, justerer materialene med millimeterpresisjon og holder produksjons flyten i gang. Med sin kraft og smidighet blir den et smart hjelpemiddel for fabrikkens effektivitet.

C6e minikranen blir virkelig en del av teamet, tilpasset ulike miljøer og oppgaver. Den legger til rette for effektivitet og pålitelighet, uansett hvor krevende omgivelsene er.