Lær mer om Hoeflon C1e

10.08.2023

Hoeflon C1e - Minikran

Vår minste minikran kan løfte opp til 600 kg. Dette er imponerende med tanke på hvor liten og lett den er. På grunn av den kompakte størrelsen kan den enkelt passe inn i trange områder. Den kan brukes i ulike omgivelser på grunn av at den er helelektrisk og har gummi belter som egner seg både ute og inne, på steder som sykehus eller inne på fabrikker der eksos fra forbrenningsmotorer ikke er tillatt. Passer C1e perfekt til den slags jobber.

Minikranen har også en vinsj som kan løfte 460kg som gjør denne enda mer fleksibel å jobbe med.

Nettovekten er lav på grunn av det lille designet. Dette gjør det mulig å transportere maskinen til ulike etasjer med en passasjerheis, slik at den kan utføre løfteoppgaver der også. Transporten er enkel - den kan lastes inn i en varebil eller på en tilhenger. Dette gjør C1 ekstremt fleksibel og du trenger ikke noe sertifikat for å bruke den.

Fjernkontrollen, som Hoeflon har laget selv er veldig brukervennlig. Fjernkontrollen har en tydelig skjerm som viser prosent andelen av maskinens kapasitet som blir brukt. På denne måten kan brukeren fokusere på oppgaven i stedet for maskinen i seg selv.

 

Eksempel på bruk

Inne på fabrikker:

C1e minikran tar deg dit større kraner ikke kan. Den er designet uten støtteben, noe som gjør den ekstremt smidig og i stand til å komme inn på trange steder. Den er ideell for oppgaver som krever løfting av tunge gjenstander som for eksempel elektromotorer, med vekt på 100/150 kg. Med C1e får du kraften som kan håndtere utfordrende løftebehov der andre kraner ikke når.