Lær mer om Jekko SPX 650

01.09.2023

Jekko SPX 650 - Minikran

Jekko SPX 650-minikran er et uvurderlig verktøy for ethvert kommersielt eller større prosjekt, enten det foregår innendørs eller utendørs. Denne kranen er det optimale valget for løfting i områder med begrenset plass og vanskelig tilgang.

Den er en av de største minikranene du kan få før du trenger mobilkransertifikat. Denne kranen er istand til å løfte opp til 5000 kg når lasten er 2 meter unna. Med en lengde på4460mm og en høyde på 2020mm er den ganske smidig i forhold til sin styrke. Til tross for sin kraftige kapasitet, veier denne kranen 5700 kg.

Denne kranen har en arbeidsradius som tillater løft på 150 kg på en avstand av hele 20 meter. Med en bredde på 980mm er kranen smidig og kan enkelt manøvreres i ulike områder.

Kranen kan kjøres med G1 ellerG8 .Den er også er i stand til å løfte opptil 800 kg når det kreves på en høyde av 23,5 meter. Med disse spesifikasjonene gir vår kran deg den styrken, fleksibiliteten og påliteligheten du trenger for en rekke utfordrende løfteoppgaver.

Alle funksjoner til minikranen kan aktiveres eller deaktiveres direkte via radio fjern kontrollen, ved hjelp av velgere som kobles til intuitive skjermer.

En 16 kW elektrisk motor, forsynt av et 4 V 400 Ah litiumbatteri, gir muligheten til å jobbe innendørs i stillhet og uten noen form for utslipp, selv under ladning. Litiumbatteriet gjør det mulig å opprettholde uendret og konstant ytelse selv ved intens bruk med tunge belastninger.

 

Når det gjelder innendørs løfteoperasjoner, har Jekko SPX 650 klare fordeler sammenlignet med tradisjonelle kjøretøy som gaffeltrucker. For det første eliminerer den behovet for forbrenningsmotorer, noe som reduserer både støy og utslipp, og skaper en renere og mer behagelig arbeidsatmosfære. Dette er spesielt viktig innendørs hvor miljø og sikkerhet har en stor betydning.

Videre er Jekko SPX 650designet med tanke på å levere overlegne løfteytelser og sikkerhet. Den presise styringen og manøvreringsevnen gjør det mulig for operatørene å navigere trange områder med letthet. Dette er spesielt verdifullt i trange lagerlokaler eller fabrikker der plass kan være begrenset.

En bemerkelsesverdig egenskap er dens evne til å opprette virtuelle barrierer som gir en ekstra lag av sikkerhet under løfteoperasjoner. Denne funksjonen gjør det mulig for operatørene å definere områder som "virtuelle vegger" eller "virtuelle tak" ved hjelp av avansert teknologi.

I tillegg til å tilby en betydelig høyde- og rekkeviddekapasitet, gir Jekko SPX 650 også en imponerende grad av stabilitet under løfteoperasjoner. Dette øker sikkerheten for både operatører og de som befinner seg i arbeidsområdet. I motsetning til gaffeltrucker, som kan ha begrensninger når det gjelder høyde og rekkevidde, gir Jekko SPX 650 en trygg plattform for løfting og håndtering av materialer.

Selv i trange eller hindringsrike omgivelser er Jekko SPX 650-minikranen designet med tanke på sikkerhet, og den står på fire stabile støtteben. Den er også uvurderlig ved takarbeid, da den effektivt kan løfte materialer fra bakken. Dette eliminerer behovet for å stenge av veier, noe som ofte er nødvendig når man bruker større kraner, og gir dermed en kostnadseffektiv løsning takket være sitt kompakte design.

I tillegg til de nevnte fordelene, er det flere andre oppgaver som Jekko SPX 650-minikranen kan bistå med, inkludert:

Rinvingsarbeid: 

Jekko SPX 650 gir presis kontroll og nøyaktighet som er avgjørende i rivingsarbeid, spesielt når det gjelder å fjerne materialer i trange områder.

Grunnarbeid:

Den er ideell for å plassere tunge gjenstander nøyaktig, som for eksempel støpeformer eller rør, på byggeplassen.

Byggeplasser med lavt marktrykk:

Der det er nødvendig med skånsom behandling av underlaget, kan Jekko SPX 650-minikranen med lavt marktrykk brukes for å minimere skader på grunnen.

Vår Jekko SPX 650-minikran gir oss den nødvendige fleksibiliteten, effektiviteten og sikkerheten som er avgjørende for å håndtere ulike oppgaver, uansett hvor utfordrende omgivelsene måtte være.