Vår nye 165 tm kranbil

06.09.2023

Introduksjon til vår nye 165 tm kranbil – en game-changer

For de som har fulgt med oss det siste året, er dere allerede kjent med vår spenning rundt vår nyeste tilskudd til flåten. For nøyaktig ett år siden, bestemte vi oss for å investere i fremtiden og ta vår krankjøring til nye høyder. Valget falt på en Volvo FM utstyrt med en 165 tm Palfinger kran, og nå er det endelig tid for å vise den frem!

Hva gjør 165 tm kranbilen så spesiell?

For det første, kranens størrelse og kapasitet. En 165 tm kranbil er ikke bare en vanlig kranbil; det er en kraftpakke som kan håndtere tunge løft med presisjon og finesse.

Tilleggsutstyr som setter prikken over i'en:

El-aggregat

Med økende fokus på miljø og støy i urbane områder, gir el-aggregatet oss muligheten til å operere kranen uten tradisjonelle drivstoffutslipp. Tenk deg byggeplasser nær sykehus, skoler eller boligområder hvor støy og utslipp kan være problematisk. Med dette aggregatet kan vi jobbe stillegående og miljøvennlig.

Jibb

Gir oss ekstra fleksibilitet og rekkevidde, spesielt nyttig i trange områder eller der det er behov for ekstra høyde.

Vinsj

Ideell for presise løft, særlig der det kreves ekstra forsiktighet og kontroll.

Per – Mannen bak rattet

Ingen maskin er bedre enn operatøren bak den. Og her er vi ekstra heldige. Per er vår dyktige sjåfør som skal styre denne giganten. Med over et tiår under beltet i kranbilbransjen, er vi trygge på at han vil utnytte 165 tm kranbilen til sitt fulle potensiale. Hans ekspertise og kunnskap gir en merverdi som er uvurderlig for oss og våre kunder.

Avsluttende tanker

Vi i U-Rent Kranutleie er mer enn begeistret for denne nyvinningen. Vi tror at vår nye 165 tm kranbil kommer til å sette en ny standard i bransjen, og vi kan knapt vente med å komme i gang med prosjektene som venter. Så, neste gang du ser en majestetisk Volvo FM med en imponerende Palfinger kran på veien, gi et vennlig nikk til Per og vet at vi er på jobb for å levere det beste innen krankjøring!